Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в п’ятірці лідерів з торгівлі ОВДП
19 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Інформаційне агентство Cbonds спільно з Ассоціацією «Українські фондові торговці» оприлюднило ренкінг торговців цінними паперами-операторів ринку облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) за підсумками 2014 року. ПУМБ увійшов у топ-5 лідерів за кількістю угод на біржовому та позабіржовому ринку ОВДП з долею ринку – 5,87%. 

«ПУМБ вже багато років займає позицію активного гравця на ринку цінних паперів та є членом провідних фондових бірж України. Клієнти довіряють нашому досвіду та професіоналізму при виборі інструментів для інвестування. Наприклад, в період з 2013 по 2014 роки ми сформували для наших клієнтів диверсифікований портфель цінних паперів, доходність яких суттєво перевищує доходність депозитів", – зазначив Антон Стадник, начальник департаменту інвестиційного бізнесу ПУМБ.

Особливим попитом в 2014 році у клієнтів ПУМБ користувались ОВДП, оскільки така інвестиція поєднує у собі низькі ризики і достатньо високу доходність. До того ж, завдяки своєчасній рекомендації, клієнти банку здійснили інвестиції в  ОВДП номіновані в іноземній валюті, погашення яких здійснюється в доларах США, що дозволило уникнути курсових ризиків та забезпечити клієнтам надходження валюти на рахунки.

ПУМБ надає повний спектр послуг на фондовому ринку, має всі види ліцензій на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку: дилерська та брокерська діяльність, управління цінними паперами, андерайтинг.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок