Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

1 співробітник охоронної фірми загинув, 15 було поранено
08 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

7 березня 2015 р. в селі Паволоч Попельнянського району Житомирської області від вогнепальної зброї загинула 1 людина, 15 було поранено. Постраждалі – співробітники охоронної фірми, що була залучена банком для охорони заставного майна. Причиною трагедії стала спроба ПАТ «ТАКО» незаконно вивезти арештоване заставне майно. В організованому ПАТ «ТАКО» нападі брали участь більше ніж 300 бойовиків, озброєних в тому числі і вогнепальною зброєю.

«Ситуація, коли недобросовісні боржники відмовляються від виконання своїх кредитних забов’язань на жаль не рідкість в Україні, але це – жахливий випадок: загинула людина. Банк висловлює співчуття родині загиблого. Загиблому було лише 20 років, у нього залишились батьки, маленька сестра. Банк надасть матеріальну допомогу родині загиблого. Сподіваємось, що дії керівництва агрохолдингу ТАКО отримають належну правову оцінку. Незалежно від цього, всі розуміють, що ця компанія вже поза цивілізованим бізнесом в Україні», - прокоментував цю ситуацію Сергій Черненко, Голова правління ПУМБ.

Це була чергова спроба зі сторони ПАТ «ТАКО» незаконно вивезти арештоване зерно. Арешти було накладено Державною виконавчою службою на підставі ухвали господарського суду м.Києва, підтвердженого рішенням Вищого господарського суду України, та господарського суду Дніпропетровської області за позовами ПАТ «ПУМБ» до ПАТ «ТАКО». Сума позову складає біля 17 млн доларів США та 7 млн грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок