Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Агровекселі від ПУМБ допомагають фермерам підготуватися до сезону
25 лютого 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Напередодні нового агросезону ПУМБ пропонує агрокомпаніям та фермерам скористатися послугою авалювання векселів, яка дозволяє отримати торгові кредити на закупку насіння, засобів захисту рослин, добрива.

«В сьогоднішніх реаліях, нажаль, класичне кредитування зведено до мінімуму. Справа в тому, що кредитні ресурси стали коротше. Однак щоб підтримати наших клієнтів з агросектору ми пропонуємо доступне фінансове рішення їх задач з підготовки до нового агросезону – авальовані банком векселі. Авальований вексель – це гарантія безумовної оплати банком товарів, що буди придбані аграрієм у дистриб’ютора насіння,
засобів захисту рослин, добрив»,
– відзначає Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

За допомогою векселя, авальованого банком, агровиробник може здійснити необхідні закупки у дистриб’юторів з відстрочкою платежу. При цьому ціна товару може бути більш вигідною, ніж на умовах звичайного товарного кредиту, оскільки ціна товару фіксується в гривні, а при звичайній відстрочці необхідно погасити курсову різницю на дату розрахунків. Вартість операції авалювання векселю – у 4-5 раз менша за вартість  банківського кредиту.

Вексель – це класичний фінансовий інструмент та схема його використання доволі проста. Агровиробник укладає договір купівлі-продажу з дистриб’ютором насіння, засобів захисту рослин чи добрив, а з банком – генеральний договір про авалювання векселів. Після цього аграрій може розрахуватися за поставлений йому дистриб’ютором товар авальованим векселем, а дистриб’ютор в свою чергу може розрахуватися зі своїм постачальником.

Більше інформації про авалювання векселів чи гарантії платежу від банку можна отримати, зателефонувавши 0 800 501 275 чи у відділеннях ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок