Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про проведення Позачергових Загальних зборів акціонерів
10 лютого 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ ПАТ «ПУМБ»!

Повідомляємо вас про проведення Позачергових Загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК ”(далі – Банк). Збори відбудуться 14 березня 2015 року за місцезнаходженням Банку (в приміщенні Київського Головного офісу Банку): 04070, м. Київ, вул. Андріївська, 4 (зал засідань, 4-й поверх, кабінет № 428). Початок Зборів о 15:00 годині.

Реєстрація акціонерів (їх представників) буде здійснюватись 14 березня 2015 року з 14:30 до 14:55 за місцем проведення Зборів. Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах Банку, буде складено станом на 24 годину 10 березня 2015 року.

Порядок денний:

  1. Про обрання Секретаря та Лічильної комісії Зборів.
  2. Про затвердження Передавального акту у зв’язку із реорганізацією ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» шляхом приєднання до ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».
  3. Про припинення повноважень Спостережної ради Банку.
  4. Про встановлення кількісного складу Спостережної ради Банку.
  5. Про обрання членів Спостережної ради та Голови Спостережної ради Банку.
  6. Про затвердження Договору про приєднання між ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» та ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».
  7. Про внесення змін до Статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» шляхом його затвердження у новій редакції.
  8. Про обрання уповноважених осіб на здійснення подальших дій щодо припинення АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» шляхом приєднання до ПАТ «ПУМБ».
  9. Про затвердження балансу ПАТ «ПУМБ», складеного на підставі Передавального акту.
  10. Про затвердження складу Правління ПАТ «ПУМБ»,як Банку-правонаступника, після завершення приєднання АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» до ПАТ «ПУМБ».
  11. Про затвердження складу Ревізійної комісії ПАТ «ПУМБ»,як Банку-правонаступника, після завершення приєднання АТ «БАНК РЕНЕСАНС КАПІТАЛ» до ПАТ «ПУМБ».
  12. Про затвердження Положення про Загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.
  13. Про затвердження Положення про Спостережну Раду ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.
  14. Про затвердження Положення про Правління ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.
  15. Про затвердження Положення про Ревізійну комісію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» у новій редакції.

Для участі у Зборах при собі необхідно мати:

  • акціонерам – паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також документи, які підтверджують повноваження керівника юридичної особи - акціонера Банку.
  • представникам акціонерів – паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та засвідчену згідно з чинним законодавством України довіреність на право участі та голосування на Зборах.

З документами стосовно порядку денного Зборів акціонери мають змогу ознайомитись за місцезнаходженням Банку (в приміщенні Київського Головного офісу Банку): 04070, м. Київ, вул. Андріївська, 4 у робочі дні тижня з 9.00 до 18.00 години.

Телефон для довідок: (044) 231-71-99 (вн.8292). Контактна особа: Гетьман А.Д.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок