Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – у ТОП-5 банків за обсягами документарних операцій
02 лютого 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками 2014 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зберіг позиції одного з лідерів ринку документарних операцій. Комісійний доход склав 66,1 млн. грн., що забезпечує ПУМБ позицію в ТОП-5 банків України за обсягами та прибутку від документарних операцій.

Костянтин Камаралі, начальник управління торгового фінансування та документарних операцій ПУМБ: «Минулий рік став найскладнішим за всі 20 років нашої роботи на ринку документарних операцій. Значна девальвація національної валюти та військові дії на Донбасі створили  безпрецедентно складні умови для роботи. Тим не менш, нам вдалося зберегти обсяги операцій та залучити нових клієнтів завдяки кращим умовам і якості обслуговування. В 2015 році у нас з’являться нові послуги, такі як гарантії для дистриб’юторів іноземних компаній та гарантії для агрокомпаній».

В останні декілька місяців вартість кредитів зросла на фоні дефіциту гривневої ліквідності в банківській системі. В таких обставинах особливу актуальність набувають торгові кредити – платежі з відстрочкою у 30-90 днів після отримання товару. Багато виробників готові надавати таку відстрочку, але тільки при отриманні банківської гарантії. Таким чином, банківські гарантії стають не тільки інструментом страхування ризиків неплатежів та прогнозованого співробітництва виробників та торгових компаній, а також вигідною альтернативою кредитуванню.

ПУМБ має 20 річний довід роботи з торгового фінансування на міжнародних ринках, тому може максимально мінімізувати ризики та захистити інтереси клієнта при придбанні товару. У банку працює одна з кращих команд документарщиків України, професійний рівень якої підтверджений сертифікатами  Міжнародної торгово-промислової палати. ПУМБ допомагає клієнту складати платіжну частину контракту, оптимізувати його умови, структурувати угоду, провести переговори з контрагентом.

ПУМБ є одним з двох банків України, що має акредитацію Експортно-кредитного агентства Hermes, що дозволяє здійснювати довгострокове фінансування на строк до 5-ти років при імпорті обладнання, техніки та послуг з Германії.

Докладніше дізнатися про документарні операції, що пропонує ПУМБ, можна на сайті або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок