Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

НБУ дав дозвіл на реорганізацію банка «Ренесанс Кредит» шляхом приєднання до Першого Українського Міжнародного Банку
30 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

23 грудня 2014 р. згідно з рішенням Комісії НБУ з питань нагляду та регулювання діяльності банків надано дозвіл на проведення реорганізації шляхом приєднання ПАТ «Банк Ренесанс Капітал» (ТМ «Банк Ренесанс Кредит») до ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк» та затверджено план реорганізації.

В результаті реорганізації ПУМБ стає правонаступником всіх прав і зобов'язань банку «Ренесанс Кредит» по відношенню до його клієнтів, партнерів, контрагентів. Процес приєднання проходить під контролем Національного банку України та Антимонопольного комітету, і буде завершений до кінця 2015 року. Режим роботи банків, як ПУМБ, так і «Ренесанс Кредит», з клієнтами в період реорганізації залишиться незмінним.

Нагадуємо, що 27 жовтня 2014 року загальними зборами акціонерів ПАТ «ПУМБ» та ПАТ «Банк Ренесанс Капітал» прийнято рішення про реорганізацію ПАТ «Банк Ренесанс Капітал» шляхом приєднання до ПАТ «ПУМБ».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок