Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нова програма страхування "Мандрівник" для виїжджаючих за кордон від ПУМБ
04 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам, які виїжджають за кордон, нову програму страхування «Мандрівник».

Раніше подібні страхові програми пропонувалися клієнтам тільки в рамках пакетів послуг. Тепер страховий продукт можна придбати окремо, як для себе особисто, так і для рідних, дітей, друзів і знайомих. Продукт «Мандрівник» розроблений ПУМБ спільно з СК «АСКА», враховуючи інтереси і потреби клієнтів.

Кожен клієнт ПУМБ може вибрати програму, що максимально відповідає його потребам: «Туризм», «Туризм + Спорт», «Туризм + Спорт + Гірські лижі». Вартість програм страхування оптимальна - 105 грн, 195 грн і 295 грн відповідно.

Договір страхування для тих, хто виїжджає за кордон «Мандрівник» – не тільки умова для отримання візи (в т.ч. і Шенгенської), але і медичний захист під час перебування за кордоном. У разі необхідності страховка забезпечує отримання медичної допомоги на місці, організацію та оплату медичного обслуговування.

Договір оформляється для всіх клієнтів банку у віці від 1 року (на дату укладення договору страхування) до 70 років (на дату закінчення договору страхування) строком на 1 рік, протягом якого можна в будь-який момент здійснювати поїздки за кордон. Територія страхового покриття за договором - весь світ, за винятком України, зон військових конфліктів і країн, щодо яких запроваджено санкції ООН.

Застраховані клієнти можуть використовувати 30 днів дії страхового захисту на свій розсуд необмежену кількість разів протягом всього терміну дії договору на поїздки за кордон. Договір може бути оформлений як резидентам, так і нерезидентам України. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок