Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ провів круглі столи в рамках підтримки малого та середнього бізнесу
10 жовтня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує активну співпрацю з представниками малого та середнього бізнесу. Так 3 жовтня 2014 р. в м. Павлоград в рамках всеукраїнської програми підтримки МСБ ПУМБ провів круглий стіл на тему «Підтримка МСБ. Фінансування сьогодні". Аналогічний захід було проведено трохи раніше, 19 вересня, в м. Дніпропетровськ. В круглих столах взяли участь представники понад 60 підприємств малого та середнього бізнесу, які обговорювали альтернативні інструменти фінансування в умовах обмеженого традиційного кредитування, зокрема факторинг.

«У світовій банківській практиці все більше уваги приділяється нефінансовим послугам, серед яких і проведення освітніх заходів для клієнтів. Організовуючи круглі столи, ми завжди прагнемо, щоб ці заходи були максимально інформативними для клієнтів. І, судячи з відгуків учасників, нам це вдається. Порадувала кількість клієнтів і зворотний зв'язок від аудиторії - факторинг викликає живий інтерес у клієнтів», - зазначає Олена Рудик, керівник департаменту по роботі з малим та середнім бізнесом ПУМБ.

За підсумками круглих столів, учасники запропонували розширити коло тем, що обговорюються, і зробити акцент на обговоренні нових банківських продуктів і послуг для малого та середнього бізнесу.

Найближчим часом планується проведення аналогічних круглих столів у Києві та Львові.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок