Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кадрові зміни всередині Банківської групи ПУМБ: Себастіан Рубай призначений на посаду Заступника Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу
30 вересня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Всередині Банківської групи ПУМБ, куди входять банки ПУМБ і «Ренесанс Капітал» відбулися кадрові зміни. Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення з 29 вересня 2014 Себастіана Рубая на посаду Заступника Голови Правління ПУМБ і введення його до складу Правління банку. На цій посаді пан Рубай буде відповідати за напрямок роздрібного бізнесу.

До цього Себастіан Рубай займав пост Голови Правління банку «Ренесанс Капітал». Виконуючим обов'язки Голови Правління банку "Ренесанс Капітал" призначений Олег Стринжа, Заступник Голови Правління банку "Ренесанс Капітал" з фінансових питань.

Призначення Себастіана Рубая на посаду Заступника Голови правління ПУМБ - кадрове переміщення всередині єдиної Банківської групи «ПУМБ», яке дозволить більш тісно співпрацювати двом банкам у сфері прийняття стратегічно важливих рішень.

«Пан Рубай має багатий досвід роботи в банківській сфері. Йому вдалося побудувати одну з найбільш успішних в нашій країні бізнес-моделей роздрібного кредитування на базі банку «Ренесанс Капітал». Тому коли постало питання про те, хто очолить роздрібний напрямок в ПУМБ, ми прийняли рішення запросити пана Рубая на цю посаду. Я впевнений, що його досвід і професіоналізм допоможуть ПУМБ утримувати лідерські позиції на ринку банківських продуктів для роздрібних клієнтів, навіть незважаючи на складну ситуацію в країні, і в фінансовому секторі зокрема», - заявив Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ.

«Я радий приєднатися до команди одного з найбільш великих і успішних банків в Україні, яким є ПУМБ. Я усвідомлюю, що напрямок роздрібного бізнесу, який я очолив, є критично важливим з точки зору стратегії присутності банківської групи на ринку України. Безумовно, складна політична та економічна ситуація, в якій перебуває країна є серйозним викликом для всієї нашої команди. Але я вірю в наш успіх і в те, що великі виклики несуть в собі великі можливості», - зазначив Себастіан Рубай, Заступник Голови Правління ПУМБ.


Довідка

Себастіан Рубай має 14-річний міжнародний досвід роботи в банківському і фінансовому секторі.

З червня 2009 р. по 26 вересня 2014 р. очолював банк «Ренесанс Капітал». До приходу в 2007 р. в банк «Ренесанс Капітал» працював на різних посадах в Sygma Bank (Польща) і в польській філії PricewaterhouseCoopers.

У 2000 р. Закінчив Краківську Економічну Академію.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок