Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Корпоративний сайт ПУМБ визнаний найбільш відкритим банківським веб-ресурсом в Україні
29 вересня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) визнаний лідером за якістю розкриття інформації для інвесторів в 2014 році згідно з дослідженням корпоративних банківських сайтів, що проводилось компанією Investor Relations Agency спільно з виданням «Капітал».

Організатори дослідження проаналізували доступність інформації для інвесторів на корпоративних сайтах 32 банків за більш ніж 40 критеріями в 12 основних розділах шкали аналізу. Зокрема оцінювалися: історія розкриття фінансової звітності, системи корпоративного управління, розділ інтерактивних технологій комунікацій, якість розкриття інформації банку як емітента цінних паперів, група критеріїв «Корпоративна соціальна відповідальність», якість розкриття даних про кредитні рейтинги і т.д.

Зокрема на даний момент тільки на сайті ПУМБ розкрита структура комітетів наглядової ради. Також в 2013 р. ПУМБ вперше в Україні серед банків реалізував проект «Інтерактивний річний звіт», а також увійшов до числа п'яти банків, на сайті яких представлена ​​аналітика для клієнтів.

«Сьогодні інвестори потребують отримання оперативної та достовірної інформації про діяльність фінансових установ. ПУМБ відкрито комунікує з інвесторами і клієнтами, в тому числі за допомогою сайту, надаючи всю необхідну інформацію для прийняття обдуманого рішення про співпрацю з банком. Тому ми продовжимо вдосконалювати корпоративний сайт банку відповідно до найкращих світових практик з розкриття інформації», – коментує Сергій Зубро, начальник управління міжнародного фінансування і структурування транзакцій ПУМБ.

Компанія Investor Relations Agency проводить дослідження корпоративних сайтів банків України з точки зору доступності інформації, необхідної для потенційних та діючих інвесторів з 2011 р. Цього року компанією було проаналізовано сайти 32 банків, що входять в I-II групи за класифікацією НБУ на 1 січня 2014 р.  

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок