Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Програма лояльності «Star Club»: знижки цілий рік
17 вересня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк запрошує своїх клієнтів користуватися вигідними цілорічними знижками партнерів програми лояльності «Star Club».

200 нових партнерів приєдналися до програми лояльності «Star Club» в серпні 2014 року. Тепер більш ніж 2600 торгових точок надають знижки на покупки та послуги клієнтам, які використовують при розрахунку платіжну картку ПУМБ або «Ренесанс Кредит».

Партнерами «Star Club» виступають як страхові та туристичні компанії, так і сервісні, виробничі підприємства, аптеки, кафе, ресторани, АЗС, готелі, магазини одягу та взуття, ювелірних виробів, електроніки та мобільних пристроїв, продуктів харчування та багато інших.

Найбільша кількість партнерів, які надають знижки в програмі лояльності «Star Club», займаються торговим, ресторанним і страховим бізнесом, працюють у сфері краси та здоров’я, дозвілля та розваг. Своїм партнерам ПУМБ надає маркетингову підтримку, допомагає залучати нових клієнтів та збільшувати продажі. Клієнтам ПУМБ партнери пропонують вигідні знижки, найпоширеніші серед яких – 5% і 10%.

Шукайте улюблений готель, кафе, магазин одягу чи автомайстерню в програмі лояльності «Star Club». Регулярно слідкуйте за оновленням партнерів програми на сайті «Star Club». Так, за останній місяць до програми лояльності також приєдналась мережа туристичної компанії «TPG», знижка 5%.

Не втрачайте можливість отримати знижку першим!

Довідка

«Star Club» − це програма лояльності, в якій учасники отримують миттєві знижки при розрахунках за товари або послуги за допомогою платіжної картки. Для участі в програмі достатньо мати будь-яку платіжну картку від Першого Українського або банку «Ренесанс Кредит». Знижки надаються у торгових точках партнерів програми, де розміщений логотип «Star Club».

Повний перелік партнерів знаходиться на сайті www.star-club.com.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок