Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ увійшов до ТОП-5 українських банків в ряді номінацій згідно рейтингу видання «Деньги»
22 серпня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до ТОП-5 українських банків за рядом номінацій згідно рейтингу, що проводився виданням «Деньги».

За підсумками даного рейтингу ПУМБ зайняв 5-е місце серед українських банків за прибутковістю за підсумками першого півріччя.

Нагадаємо, що чистий прибуток ПУМБ за підсумками I півріччя 2014 року за національними стандартами звітності склав 213,4 млн грн, що на 34,1% перевищує фінансовий результат за аналогічний період минулого року (159,2 млн грн).

«Надзвичайно складна політична та економічна ситуація стала безпрецедентним викликом, як для корпоративного, середнього та малого бізнесу, так і для простих громадян. Але якщо політичні і економічні кризи українська банківська система неодноразово долала і підтверджувала свою стійкість, то військові дії значно ускладнили, а місцями навіть паралізували нормальне функціонування системи. Однак, незважаючи на ці виклики, ПУМБ вдалося покращити ефективність своїх бізнес-процесів, не тільки зберегти своїх клієнтів, а й залучити нових, збільшити депозитний і кредитний портфель. Це найкраще підтверджує той факт, що 1-е півріччя ПУМБ завершив з прибутком 213,4 грн», - зазначає Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Також за підсумками даного рейтингу ПУМБ зайняв 3-е місце за умовами надання кредитних карток та 5-е місце в номінації «Найбільш дохідні внески в гривні на один місяць».

Крім цього, ПУМБ був відзначений як один з кращих банків по роботі з малим та середнім бізнесом, зайнявши 5-е місце за умовами кредитів на поповнення обігових коштів і 6-е місце за умовами надання овердрафтів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок