Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Подорожуйте з партнерами програми лояльності «Star Club»
12 серпня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Подорожуйте з партнерами програми лояльності «Star Club»

Перший Український Міжнародний Банк запрошує своїх клієнтів скористатися вигідними знижками партнерів програми «Star Club» для планування подорожей.

Кількість партнерів програми лояльності зростає щомісяця, і сьогодні вже 2400 торгівельних точок по всій Україні надають знижки від 5% до 25% на різні товари та послуги клієнтам, які використовують при оплаті карту ПУМБ або «Ренесанс Кредит».

Партнерами «Star Club» є як страхові і туристичні компанії, так і сервісні, виробничі підприємства, аптеки, кафе, ресторани, АЗС, готелі, магазини одягу та взуття, ювелірних виробів, електроніки та мобільних пристроїв, продуктів харчування тощо.

За останній місяць до програми лояльності, в тому числі, приєдналася туристична компанія TUI Ukraine, знижка 3%.


Довідка

Star Club - це програма лояльності, в якій учасники отримують миттєві знижки при розрахунках за товари або послуги за допомогою платіжної картки. Для участі в програмі достатньо мати будь-яку платіжну картку від Першого Українського або банку «Ренесанс Кредит». Знижки надаються у торгівельних точках партнерів програми, де є логотип Star Club.

Повний перелік партнерів Ви можете знайти на сайті www.star-club.com.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок