Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сервіс повернення загублених речей від ПУМБ
11 серпня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує клієнтам новий сервіс повернення загублених речей. Ця послуга дозволяє отримати своєчасний і якісний сервіс, конфіденційність та високий рівень безпеки, а також цілодобову підтримку у випадку втрати цінної речі. Доповненням до сервісу повернення загублених речей є договір страхування життя, ця послуга включена у вартість сервісу без його подорожчання.

Сервіс повернення загублених речей дуже простий у використанні. Необхідно прикріпити спеціальний брелок на в'язку ключів, нашийник домашнього улюбленця або інший значущий предмет, або наклеїти спеціальну наклейку на важливі документи (паспорт, права, техпаспорт та ін.) або на цінні речі. Людина, що знайшла річ з наклейкою або брелоком, повідомить про знахідку за номером телефону сервісного центру, який вказаний на брелоку/наклейці . В свою чергу, сервісний центр організує доставку винагороди людині, яка знайшла, а кур'єр зв'яжеться з господарем і оперативно доставить знахідку за вказаною адресою.

Послугу можна придбати на рік, і вона діє на всій території України (крім АР Крим), та не має обмежень по кількості повернень. ПУМБ пропонує клієнтам три види пакетів «Персональний», «Автолюбитель», «Сімейний». Послуги, що входять до пакету, є однаковими, пакети відрізняються номінальним наповненням брелоків та наклейок, а також розміром страхової суми. На 2-й та наступні терміни дії договору клієнт отримає знижку 20% від початкової вартості. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок