Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ представив нову послугу online-поповнення банківського рахунку з карт будь-яких банків України та світу
07 липня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) представив нову послугу online-поповнення банківського рахунку з карт будь-яких банків України та світу.

Відтепер усі користувачі інтернет-банкінгу «ПУМБ online» можуть перераховувати кошти на рахунок в ПУМБ безготівковим шляхом з платіжних карт будь-якого іншого банку України та світу. Для цього достатньо лише вказати номер картки іншого банку і суму, яку ви хочете перерахувати. Гроші надійдуть на рахунок в ПУМБ протягом декількох секунд.

Іншими словами, клієнтам ПУМБ, які хочуть поповнити свій рахунок або депозит, або погасити кредит з коштів, що знаходяться на рахунках в інших банках, не потрібно знімати готівкові кошти, а потім йти з ними у відділення банку. Для цього достатньо скористатися новим сервісом в інтернет-банкінгу «ПУМБ online», який тепер став безкоштовним для всіх клієнтів банку в нових пакетах послуг.

«Разом з «ПУМБ online», ми пропонуємо нашим клієнтам свого роду персональний маленький банк, який «живе» в смартфоні або в планшеті і доступний в будь-який час. Таким чином, у наших клієнтів відпала ще одна необхідність відвідувати відділення, що значно економить їх час і робить управління власним бюджетом ще більш комфортним і ефективним», - зазначає Володимир Білоус, начальник управління транзакційного бізнесу ПУМБ.

Ви можете замовити інтернет-сервіс «ПУМБ online», перейшовши за посиланням http://pumb.ua/pumbonline, і натиснувши кнопку «Замовити».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок