Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ представив нову послугу для корпоративних клієнтів - розрахунки з контрагентами в режимі 24/7
27 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

 

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив новий унікальний «картковий» сервіс для корпоративних клієнтів - перекази між картками через банкомат в цілодобовому режимі.

 Відтепер всі корпоративні клієнти ПУМБ можуть скористатися послугою безготівкових переказів зі своєї карти на карти своїх партнерів. Важливо відзначити, що переклад можна здійснити на будь-яку карту ПУМБ по всій Україні в будь-який час доби 7 днів на тиждень, без прив'язки до відділення, в якому обслуговується відправник або одержувач коштів. Вартість одного переказу становить усього 2 гривні.

 «ПУМБ розробив новий унікальний сервіс, що дозволяє проводити розрахунки зі своїми партнерами по бізнесу в будь-який зручний для наших клієнтів час. Таким чином, ми надаємо альтернативний прогресивний канал для розрахунків з партнерами через банкомат в режимі 24/7. Для цього достатньо мати лише 16-значний номер картки отримувача коштів. Більш того, номер картки може виступати в якості реквізиту для розрахунків і вказуватися в контрактах, договорах, рахунок-фактурах та інших документах. Це значно економить час і зусилля наших клієнтів, оскільки всі перерахування можна здійснювати, не прив'язуючись до відділення - через банкомат, в будь-який час, в тому числі вночі, на вихідних та у свята. Партнер отримає свої кошти в лічені секунди, де б він не знаходився. Враховуючи, що сьогодні час - один з найбільш дорогих ресурсів на ринку, ми, слідуючи тенденціям ринку, сфокусувалися на продуктах, які максимально допомагають економити цей ресурс і збільшують ефективність всіх бізнес-процесів наших клієнтів», - зазначає Антон Гурбан, начальник Управління транзакційних послуг корпоративного бізнесу ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок