Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визначив переможців акції «На концерт разом «ПУМБ online».
20 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ


Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) визначив переможців акції «На концерт разом «ПУМБ online». Ними стали жителі м. Києва Сергій Зелений, Іван Штокало і Федір Маринчук. Кожен з них виграв приз - по 2 квитки в Фан зону № 1 на концерт групи «Океан Ельзи», який пройде 21 червня в Києві в НСК «Олімпійський».  

Переможці були визначені за допомогою випадкового відбору в спеціальній комп'ютерній програмі з числа клієнтів «ПУМБ online», які в період з 20 травня по 15 червня здійснили не менше 5 транзакцій через систему «ПУМБ online». 

Нагадуємо, що з травня 2014 р. всі клієнти ПУМБ можуть без комісій купувати квитки на сайті concert.ua. за допомогою нової послуги "Сплатити через інтернет-банкінг «ПУМБ online". За допомогою цього сервісу тепер можна безпечно і швидко сплачувати послуги в інтернет-магазинах.

 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок