Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підвищує ставки за депозитами фізичних осіб в іноземній валюті
28 травня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підвищує ставки за депозитами у доларах США і євро.

За депозитами строком від 6 місяців підвищення в середньому склало +0,8% річних, на 3 місяці - +1,5% річних, на 1 місяць - +1,1% річних. Відтепер максимальна прибутковість за депозитами в доларах США складає до 12% річних, а в євро - до 11% річних.

ПУМБ пропонує своїм вкладникам більше 10 видів депозитних продуктів, які мають дуже гнучкі та лояльні умови. Так, лінійка депозитних продуктів ПУМБ дозволяє вкладнику вибрати вид депозиту, який найбільше відповідає його потребам - з автопролонгацією, можливістю періодичного зняття відсотків, з капіталізацією, з правом поповнення протягом терміну дії депозиту, з можливістю вільного зняття коштів зі збереженням всіх раніше нарахованих відсотків.

Особливо варто відзначити унікальний на ринку продукт "Депозитний конструктор", який дозволяє клієнту самостійно створити депозит з унікальними умовами, які найбільш чітко відображають його поточні потреби. Зокрема даний продукт дозволяє оформити депозит на будь-яку кількість днів (від 1 до 570) і більше не прив'язуватися до чітко встановлених термінів.

«ПУМБ гарантує безпеку коштів, які вкладники довіряють банку. А умови, які ми пропонуємо, дозволять нашим клієнтам не тільки зберегти, а й примножити свої заощадження за відносно короткий період. Зміна прибутковості депозитних продуктів банку відповідає поточним тенденціям ринку і спрямована на посилення лояльності банку по відношенню до наших клієнтів і, відповідно, стабільне збільшення роздрібного депозитного портфеля банку», - відзначив заступник керівника департаменту кредитування і депозитів роздрібного бізнесу ПУМБ Аркадій Шидер.

За підсумками першого кварталу 2014 обсяг коштів фізичних осіб ПУМБ склав більше 11,7 млрд. грн.

ПУМБ є учасником Державного Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 1999 року. Рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» регулярно підтверджує рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

Відкрити депозит можна в будь-якому відділенні ПУМБ, а також за допомогою інтернет-сервісу «ПУМБ online».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок