Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміни умов Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб
14 березня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, з 14.04.2014 року набувають чинності зміни до Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб в частині зміни процентних ставок за Кредитними картками з відновлювальною кредитною лінією, умови надання та обслуговування яких вказані у Додатку №3 Умови надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом» та Додатку №4 Умови надання та обслуговування «Кредитної картки з пільговим періодом та сервісом оформлення покупок «У розстрочку».

Ознайомитися зі змінами, внесеними до Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, можна за посиланням.

При наявності додаткових питань звертайтеся, будь ласка, до працівників відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за посиланням) або до Центру обслуговування клієнтів за телефонами: 0 800 500-490 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України); +38 (062) 332-49-00 (прямий номер в м. Донецьку для міжнародних дзвінків) або 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок