Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ визнаний кращим за якістю розкриття інформації в 2013 році
14 березня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) визнаний лідером за якістю розкриття інформації у 2013 році згідно з дослідженням «Інформаційна прозорість банків», яке другий рік поспіль проводить Українське кредитно-рейтингове агентство (UCRA). За даними рейтингу, рівень розкриття інформації ПУМБ в процентному співвідношенні складає 77,13%.

«Перший Український вже багато років сповідує політику прозорості та відкритості. Ми віримо, що лише дотримуючись цих принципів, можливо збудувати довірчі і довгострокові відносини з клієнтами і партнерами. Банк неодноразово підтверджував відповідність своїх стандартів розкриття інформації кращим світовим практикам. Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо підвищувати ці стандарти з року в рік», - зазначає Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

У рамках дослідження Українське кредитно-рейтингове агентство проаналізувало інформацію на сайтах 30 найбільших банків України за обсягами активів. Середній рівень розкриття інформації по аналізованим банкам в 2013 році склав 57,94%. Результати дослідження не відображають фінансову надійність банку, а говорять про готовність банків розкривати інформацію для користувачів.

Детальніше про рейтинг можна дізнатися на сайті UCRA.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок