Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заява Ріната Ахметова
02 березня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Дорогі українці!

Майбутнє нашої країни поставлено під загрозу. Внутрішня політична напруженість може перерости в затяжний конфлікт і зруйнувати цілісність України.

Застосування сили і неправомірні дії ззовні є неприпустимими.

Я переконаний, у кризи може бути тільки одне рішення – мирне.

Закликаю всіх співгромадян до об'єднання заради цілісної і неподільної України. Сьогодні це – найголовніше. Важливим є зберігати холодну голову, не піддаватися на провокації і приймати обдумані, зважені рішення.

Наша сила – в об'єднанні бізнесу, влади та суспільства.

Сьогодні економіка – реальна політична сила. Наше завдання – забезпечити безпеку людей, їхніх родин, стабільність роботи всіх підприємств країни.

Ми будемо працювати 24 години на добу, щоб підтримувати життєдіяльність інфраструктури України. Це – наш головний внесок у цілісність країни.

Звертаюся до політиків і української влади – необхідно зробити все для забезпечення територіального суверенітету, відновлення демократії і невід'ємних прав і свобод громадян.

Звертаюся до підприємницьких кіл в Україні та ділових партнерів українського бізнесу із закликом об'єднати зусилля і сприяти мирному врегулюванню, не шкодуючи жодних матеріальних ресурсів.

Переконаний, що спільними зусиллями ми відстоїмо наше майбутнє – сильну, єдину і незалежну Україну.

Я відповідально заявляю, що група СКМ, яка сьогодні налічує 300 тисяч осіб і представляє Україну від заходу до сходу, від півночі до півдня, зробить все можливе для збереження цілісності нашої країни.

Рінат Ахметов

Президент СКМ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок