Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підвищує ставки за депозитом «Прогресивний»
05 грудня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підвищує ставки за депозитом «Прогресивний». Нові умови діють з 5 грудня 2013 року на всі терміни та валюти вкладів.

Відтепер максимальна місячна прибутковість за депозитом строком на 6 місяців становить - 19% у гривні і 8% в доларах США; на 9 місяців - 19,50% у гривні та 8,50% у доларах США; на 12 місяців - 20,50% у гривні та 10,50% в доларах США; на 18 місяців - 21% у гривні та 11% у доларах США.

Депозит «Прогресивний» є строковим вкладом з прогресивною процентною ставкою і широким вибором строків вкладу: 6, 9, 12 та 18 місяців. Прибутковість депозиту зростає щомісяця. Мінімальна сума вкладу − 1000 доларів США, виплата процентів − в кінці строку.

ПУМБ входить до ТОП-10 банків за обсягом залучених коштів приватних осіб. За підсумками трьох кварталів 2013 обсяг коштів фізичних осіб ПУМБ склав більше 14,3 млрд. грн.

ПУМБ є учасником Державного Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 1999 року. Рейтингове агентство «Кредит Рейтинг» регулярно підтверджує рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

Відкрити депозит «Прогресивний» можна в будь-якому з 160 відділень ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок