Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став первинним дилером на ринку державних цінних паперів
04 грудня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став первинним дилером з правом здійснювати операції на ринку облігацій внутрішньої державної позики. Це стало можливо в результаті перемоги ПУМБ у відбірковому тендері, проведеному Міністерством фінансів України 28 листопада 2013. Таким чином, банк отримав ексклюзивне право на пряму купівлю ОВДП на аукціонах, що проводяться Міністерством фінансів України.

 
«Статус первинного дилера забезпечить клієнтам ПУМБ доступ до ринку ОВДП і надасть право подавати заявки на придбання облігацій внутрішньої позики. Це розширить можливості, які банк надає своїм клієнтам, а також дозволить нам більш ефективно управляти портфелем цінних паперів. Перемога ПУМБ у відборі первинних дилерів, ще раз свідчить про фінансову стійкість і надійність нашого банку», - відмітила Марина Трегубенко, керівник департаменту цінних паперів ПУМБ.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок