Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитна картка ПУМБ для емоційних та раціональних покупців
06 листопада 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кредитна картка від Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) – це зручний та універсальний інструмент для здійснення запланованих і несподіваних покупок. За допомогою кредитної картки клієнти ПУМБ можуть розраховуватися за товари та послуги по всьому світу, оплачувати покупки в інтернеті, а також знімати готівку.

При розробці кредитної картки ПУМБ використовував сегментований підхід, який заснований на поведінкових типах покупців. А саме на раціональних або емоційних мотивах здійснення покупок. У зв'язку з цим ПУМБ пропонує два види кредитної картки – «Емоціо» і «Раціо».

Картка «Емоціо»

Ця картка для тих, хто віддає перевагу вигідному шопінгу, подарункам, бонусам та знижкам. Завдяки їй клієнти ПУМБ завжди будуть готові до несподіваних витрат. Ключові переваги картки: процентна ставка від 2,33% на покупки в місяць, пільговий період до 56 днів на покупки, знижки і бонуси від міжнародної платіжної системи MasterCard, система знижок Star Club, вигідний курс конвертації валюти при розрахунках за кордоном.

Картка «Раціо»

Ця картка для тих, хто хоче мати зручний інструмент для планування особистих фінансів. Ключові переваги картки: пільговий період до 46 днів на всі транзакції, в тому числі і на зняття у банкоматі, низький розмір комісії на зняття готівки у банкоматах ПУМБ, від 3% щомісячний обов'язковий платіж, система знижок Star Club.

Оформити кредитну картку в ПУМБ з кредитним лімітом до 50 тис. грн можна абсолютно безкоштовно, надавши мінімальний пакет документів. Усі кредитні карти від ПУМБ – чипові, що підвищує безпеку розрахунків. Також безпека операцій забезпечується завдяки контролю над всіма операціями по карті 24/7 через SMS та інтернет-банкінг «ПУМБ online».

На даний момент кредитна карта від ПУМБ – кращий конкурентний продукт на ринку споживчого кредитування. Однією з її основних вигід є можливість не платити відсотки за користування кредитом за умови своєчасного погашення всієї заборгованості звітного розрахункового періоду. Таким чином, якщо клієнт повернув кредитні кошти до закінчення пільгового періоду, що досягає 56 днів, відсотки за користування не нараховуються.

Крім того, власник кредитної картки від ПУМБ має можливість оформити покупку на суму від 500 грн до 50 тис. грн у розстрочку за пільговою процентною ставкою. Активувавши унікальний сервіс «У розстрочку», клієнт зможе повертати вартість покупки мінімальними рівними платежами протягом терміну дії сервісу, який обирається клієнтом самостійно і може становити від 3 до 18 місяців.

«Кредитні картки «Эмоціо» і «Раціо» створені з урахуванням потреб, стилю життя і звичок більшості людей. Я впевнений, що наші клієнти, серед яких є і любителі шопінгу, і прихильники планування витрат, отримали простий і зручний засіб платежу за товари та послуги», – коментує Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися щодо переваг і замовити кредитну картку можна за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних і мобільних телефонів), на сайті www.pumb.ua або у будь-якому відділенні ПУМБ.

Також ви можете подивитись новий рекламний ролик на офіційному каналі ПУМБ в YouTube.


Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок