Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Гарантовані подарунки до корпоративної карти MasterCard від ПУМБ
04 листопада 2013

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за підтримки міжнародної платіжної системи MasterCard проводить акцію для корпоративних клієнтів банку. Відкривши корпоративну карту для підприємства або для його співробітника, клієнт гарантовано отримує в подарунок талон на високоякісне паливо. Талон дозволяє заправити автомобіль на одній з близько 400 АЗС мережі «ОККО» по всій території України в зручний день протягом одного року. Акція діє в усіх відділеннях ПУМБ з 1 листопада 2013 р.

Нагадаємо, що ПУМБ емітує корпоративним клієнтам платіжні картки класу Business, визнані в усьому світі як надійний і зручний інструмент для розрахунків та управління фінансовими потоками підприємства. Карти максимально відповідають очікуванням корпоративних клієнтів за функціоналом і статусом, дозволяють оплачувати господарські, представницькі та відрядні витрати і при цьому економити кошти за рахунок участі в програмах лояльності та отримання знижок від міжнародних платіжних систем. Всі карти - чипові, а значить - кошти клієнтів максимально захищені від шахрайства. Будь карткою можна розрахуватися за кордоном або зняти кошти у валюті країни перебування незалежно від валюти рахунку, до якого карта випущена. Клієнт може контролювати всі витрати свого підприємства завдяки специфіці роботи карткового рахунку ПУМБ: до одного карткового рахунку можна відкрити необмежену кількість карт і самостійно регулювати індивідуальні ліміти витрат по них.

Новини банку

arrow