Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ першим серед банків запустив акцію для користувачів соціальної мережі Google+
31 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) першим серед українських банків і одним з перших серед брендів в Україні запустив акцію для користувачів соціальної мережі Google+. Акція приурочена до виходу програми для мобільного банкінгу iPUMB для смартфонів на базі операційної системи Android.

Будь-який користувач, який підписався на новини сторінки ПУМБ у Google+ і поділившись інформацією про акцію в соціальній мережі, може стати володарем флагманського смартфона HTC One. На сьогоднішній день в акції «Плюсуй смарт!» вже беруть участь більше 600 користувачів Google+. Взяти участь в акції «Плюсуй смарт!» та ознайомитися з її докладними умовами можна на сайті http://pumb.plusone.com.ua.

У світі понад 500 млн. користувачів Google+. Їх кількість стрімко зростає завдяки легкості інтеграції з іншими сервісами від Google (пошта Gmail, сервіси YouTube, Google Play та ін.) Стати користувачем Google+ і підписатися на сторінку ПУМБ дуже просто для всіх, хто, наприклад, має поштовий акаунт Gmail.

Сторінка +ПУМБ - єдина серед українських банків, що має статус офіційно підтвердженої в Google. За даними сервісу Socialbakers на даний момент вона входить до ТОП-10 українських брендованих спільнот Google+.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок