Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція «Вперед до перемог з Visa!»
18 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Зимові Олімпійські ігри 2014 вже зовсім близько. Саме до цієї події приурочена унікальна акція «Вперед до перемог c Visa», в якій може взяти участь кожен власник карток Visa - клієнт банку «ПУМБ».

Взяти участь в акції легко. Просто розраховуйтеся карткою Visa за будь-які товари та послуги в торгово-сервісних підприємствах, терміналах самообслуговування, а також у мережі Інтернет на території України та за її межами в період з 14 жовтня 2013 року по 23 лютого 2014 року.

Завдяки Visa кожна транзакція, здійснена в період з 14 жовтня 2013 року по 24 листопада 2013 року, дає Вам можливість виграти одну з п’яти поїздок на двох на Зимові Олімпійські ігри 2014 в Сочі або один із 25 планшетів Samsung Galaxy Tab з чохлом. А кожна транзакція, здійснена в період з 25 листопада 2013 року по 23 лютого 2014 року − один із 50 планшетів Samsung Galaxy Tab з чохлом або один із 25 телевізорів Panasonic 32”. Більше транзакцій – більше шансів виграти!

Розіграш призів відбудеться у два етапи: 6 грудня 2013 року та 5 березня 2014 року. Переможців буде визначено випадковим чином.

Не пропустіть нагоди стати свідком історичної події, що відбудеться у Сочі вперше. Підтримайте найкращих спортсменів світу та заряджайтесь спортивним настроєм разом з Visa!

Докладну інформацію про рекламну акцію «Вперед до перемог з Visa!» Ви можете дізнатися на сайті Visa.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок