Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ відкрив нове відділення у Києві
16 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відкрив нове відділення у місті Києві за адресою вул. Червоноармійська 118 (ст. метро "Палац Україна"). Відділення відповідає сучасним вимогам дизайну і функціональності, та пропонує широкий спектр банківських послуг приватним особам і корпоративним клієнтам. Відмінністю цього відділення є наявність спеціальної зони персонального обслуговування Persona для заможних клієнтів.

До 31 жовтня виключно для клієнтів нового відділення ПУМБ пропонує особливі умови відкриття депозитів і отримання кредитів:

  • Знижка 3% річних на кредит готівкою;
  • Знижка 1% річних на автокредит;
  • +0,5 % річних до ставки за депозитом «Вільний».

«ПУМБ приділяє особливу увагу якості обслуговування клієнтів у всіх точках взаємодії з банком. Відділення дозволяють нам бути ближче до наших клієнтів, тому ми ретельно обираємо місце і формат точки присутності. Концепція нових відділень у Києві відповідає очікуванням і потребам клієнтів в отриманні якісного та професійного сервісу», − зазначив Стефан Гуглієрі, виконавчий директор, член правління ПУМБ.

Про всі адреси відділень ПУМБ можна дізнатись на сайті банка www.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок