Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ презентує Android-додаток для користувачів мобільного банкінгу
10 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для користувачів смартфонів на операційній системі Android в магазині додатків Google Play вже доступний безкоштовний додаток iPUMB. Додаток розроблений фахівцями Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) і є мобільною версією системи інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

Додаток iPUMB для Android є повнофункціональним. Він дозволяє в будь-який час доби, незалежно від місцезнаходження користувача, здійснювати весь спектр фінансових операцій: переглядати залишки на рахунках, оплачувати послуги мобільного зв'язку, здійснювати комунальні та інші платежі, відкривати, поповнювати і закривати депозити, замовляти і блокувати платіжні картки, погашати кредити, а також багато інших необхідних операцій.

Для входу в програму клієнтові потрібно ввести логін і пароль, які використовуються для входу в «ПУМБ online». Без авторизації додаток дозволяє дізнаватися поточні курси валют, новини банку і знаходити на карті найближчі банкомати ПУМБ і банків-партнерів.

Безпека платежів у додатку iPUMB заснована на тих же принципах, що і «ПУМБ online»: під час кожної операції користувачеві на телефон надходить повідомлення з разовим паролем, введення якого підтверджує транзакцію. Мобільні операції в iPUMB та «ПУМБ online» мають високий рівень захисту завдяки сучасним технологіям, серед яких, наприклад, – міжнародний SSL-сертифікат безпеки Thawte.

«Третина користувачів інтернет-банкінгу ПУМБ здійснюють у ньому операції зі своїх мобільних пристроїв, тому банк продовжує інвестувати у розвиток мобільного банкінгу. Ми багато часу приділили питанню безпеки і комфорту користування додатком iPUMB для Android-смартфонів і сподіваємося, що клієнти оцінять його. Ця програма, як і всі інші наші мобільні сервіси, буде оновлюватися по мірі розвитку мобільних технологій», – зазначив Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися про переваги цього додатка можна за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних і мобільних телефонів), а також на сайті www.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок