Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ − кращий корпоративний банк за результатами опитування ділового видання «Контракти»
08 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Діловий тижневик «Контракти» і Незалежна асоціація банків України, рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг», компанії «Аваль-Брок», Dragon Capital, SP Advisors обрали кращих гравців банківського ринку України.

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) названий переможцем у номінації «Кращі корпоративні банки». ПУМБ входить до топ-10 найбільших банків України за ключовими фінансовими показниками (активи, капітал, кредитний портфель, обсяг коштів клієнтів та чистий прибуток). За підсумками 1 півріччя 2013 року корпоративний кредитний портфель банку склав 15,7 млрд. грн.

Крім цього, за результатами опитування, Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, названий одним з трьох кращих топ-менеджерів банків з українським капіталом.

Рейтинг опубліковано в тижневику «Контракти» № 39 від 07.10.2013 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок