Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Влітку обсяги грошових переказів без відкриття рахунку зросли на 33 %
23 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Обсяг переказів, здійснених клієнтами Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) через системи миттєвих грошових переказів Western Union, UNIStream, CONTACT і MoneyGram, в липні-серпні 2013 р. зріс на 33 % порівняно з аналогічним періодом 2012 р. При цьому близько 60% операцій припадає на перекази за системою Western Union. Найбільш затребуваною валютою переказів є долари США. Другий за популярністю − російський рубль, який використовується для переказів між Росією і Україною.

«Попит на послугу переказів грошових коштів без відкриття рахунку зростає щороку. Для підвищення зручності користування ПУМБ спростив процедуру здійснення операцій у відділеннях банку. Тепер оформлення переказу проводиться тільки касиром відділення і клієнтові не потрібно переходити від оператора до каси і назад, що істотно заощаджує час клієнта. У перспективі ми плануємо реалізувати можливість здійснення грошових переказів за допомогою мобільних та інтернет технологій», − зазначає Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися про послугу миттєвого грошового переказу можна за телефоном 0 800 500 490, на сайті www.pumb.ua або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок