Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став генеральним банківським партнером форуму про торговельне та проектне фінансування
11 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підтримує проведення міжнародної конференції «WE Україна: торговельне та проектне фінансування 2013», яка пройде в Києві 12-13 вересня 2013 року.

«ПУМБ є одним з лідерів ринку документарних операцій і користується високою довірою банків-партнерів на ринку міжнародного фінансування. Порівняно зі стандартними банківськими кредитами, торговельне та проектне фінансування дозволяють забезпечити клієнтів доступом до більш дешевих фінансових ресурсів. Такі продукти дуже затребувані в поточних економічних умовах, і тому банк вирішив внести свій внесок у розвиток цього ринку», − зазначив доповідач конференції Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

ПУМБ має 20-річний досвід роботи на внутрішньому і міжнародному ринку в сфері документарних операцій та торгового фінансування, і входить до ТОП-3 банків лідерів за обсягами цих операцій в Україні. ПУМБ пропонує клієнтам постекспортне фінансування банків різних країн Західної Європи, Північної та Південної Америки, Азії (включаючи такі країни, як Індія, Пакистан, Шрі-Ланка, Бангладеш, Алжир, Єгипет, Малайзія і Саудівська Аравія). ПУМБ також допомагає відкривати прямі гарантії на користь контрагентів зазначених країн без їх підтвердження іноземними банками. ПУМБ − один з двох банків в Україні, які мають ліміт фінансування в німецькому експортно-імпортному агентстві Euler Hermes.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок