Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредит готівкою від ПУМБ − вигідно та швидко
03 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує кредит готівкою на суму до 50 тис. гривень на будь-які потреби без застави та поруки. Для оформлення кредиту необхідний паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного номера, довідка про доходи, а при оформленні кредиту на суму до 30 тис. гривень − довідка про доходи не потрібна.

Клієнту відкривається поточний рахунок і видається карта з кредитними коштами, що забезпечує доступ до грошей у будь-який час через банкомати, відділення банку, а також для розрахунків у торгово-сервісних мережах та в інтернет-магазинах. Зняття готівки з картки здійснюється без комісії в банкоматах ПУМБ і мережі «Радіус». Також клієнтові безкоштовно надається сервіс SMS-банкінгу для контролю над операціями за рахунком, сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ online» для можливості погашення кредиту в будь-який час без відвідування банку.

«Раніше кредит готівкою від ПУМБ був доступний тільки клієнтам, які отримують зарплату на картку банку. На сьогоднішній день вже кожен сьомий зарплатний клієнт ПУМБ користується кредитом готівкою, оскільки це зручно і доступно. Відтепер ми готові запропонувати цей продукт всім клієнтам банку, і впевнені, що прозорі умови та швидкість прийняття рішення про видачу кредиту будуть оцінені нашими новими клієнтами», − зазначив Стефан Гуглієрі, член правління, виконавчий директор ПУМБ.

Детально про умови кредиту готівкою можна ознайомитися на сайті банку, по телефону 0 800 500 490 або у відділеннях ПУМБ.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок