Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкрита гаряча лінія для користувачів сервісу «ПУМБ online корпоративний»
27 серпня 2013

Для підвищення якості обслуговування корпоративних клієнтів Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відкрив спеціальну гарячу лінію для користувачів сервісу інтернет-банкінгу «ПУМБ online корпоративний» − 0 800 501 275 (безкоштовно з будь-яких телефонних номерів у межах України). Підтримка здійснюватиметься в робочі дні з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00.

Інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» − рішення дистанційного банківського обслуговування для корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу, яке має низку переваг у порівнянні з традиційним сервісом «Клієнт-Банк». Зокрема інтернет-банкінг надає клієнтам можливість дистанційно керувати фінансовими потоками компанії з будь-якої точки світу без прив'язки до робочого місця. Сервіс успішно функціонує в операційних системах Windows, Linux і Mac OS, а також інтегрується в систему бухгалтерського обліку підприємства.

За допомогою сервісу «ПУМБ Online корпоративний» клієнт може:

• проводити платежі в національній та іноземній валюті;
  • отримувати інформацію про операції;
  • створювати шаблони платежів і робити регулярні платежі;
  • розміщувати заявки на зарахування зарплати співробітникам;
  • розміщувати заявки на купівлю, продаж і конверсію валюти;
  • розміщувати повідомлення-доручення на розблокування валютних коштів;
  • відправляти текстові повідомлення і вкладені файли в банк;
  • отримувати інформацію по рахунках підрозділів, філій і дочірніх підприємств;
  • проводити обмін даними з системою управління підприємством (ERP-системою).

Інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» простий і зручний у використанні. Безпека роботи забезпечується захищеним каналом зв'язку (https) і електронно-цифровим підписом, яка доступна на знімному носії.

«Зручність клієнтів − один з пріоритетів обслуговування ПУМБ, тому банк постійно вдосконалює свої продукти і послуги, впроваджує нові сервіси та технології. Інтернет-банкінг для корпоративних клієнтів став зручною альтернативою «Клієнт-Банку». ПУМБ відкрив спеціальний контакт-центр і гарячу лінію для обслуговування користувачів «ПУМБ online корпоративний», щоб максимально оперативно і якісно консультувати наших клієнтів» − зазначив Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

Вхід в інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» розташований у верхній частині сайту ПУМБ за посиланням «ПУМБ online» або за прямим посиланням https://online.pumb.ua/biz. Підключення та користування сервісом − безкоштовне в рамках всіх тарифних пакетів для розрахунково-касового обслуговування.

Новини банку

arrow