Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкрита гаряча лінія для користувачів сервісу «ПУМБ online корпоративний»
27 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для підвищення якості обслуговування корпоративних клієнтів Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відкрив спеціальну гарячу лінію для користувачів сервісу інтернет-банкінгу «ПУМБ online корпоративний» − 0 800 501 275 (безкоштовно з будь-яких телефонних номерів у межах України). Підтримка здійснюватиметься в робочі дні з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 18:00.

Інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» − рішення дистанційного банківського обслуговування для корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу, яке має низку переваг у порівнянні з традиційним сервісом «Клієнт-Банк». Зокрема інтернет-банкінг надає клієнтам можливість дистанційно керувати фінансовими потоками компанії з будь-якої точки світу без прив'язки до робочого місця. Сервіс успішно функціонує в операційних системах Windows, Linux і Mac OS, а також інтегрується в систему бухгалтерського обліку підприємства.

За допомогою сервісу «ПУМБ Online корпоративний» клієнт може:

  • проводити платежі в національній та іноземній валюті;
  • отримувати інформацію про операції;
  • створювати шаблони платежів і робити регулярні платежі;
  • розміщувати заявки на зарахування зарплати співробітникам;
  • розміщувати заявки на купівлю, продаж і конверсію валюти;
  • розміщувати повідомлення-доручення на розблокування валютних коштів;
  • відправляти текстові повідомлення і вкладені файли в банк;
  • отримувати інформацію по рахунках підрозділів, філій і дочірніх підприємств;
  • проводити обмін даними з системою управління підприємством (ERP-системою).

Інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» простий і зручний у використанні. Безпека роботи забезпечується захищеним каналом зв'язку (https) і електронно-цифровим підписом, яка доступна на знімному носії.

«Зручність клієнтів − один з пріоритетів обслуговування ПУМБ, тому банк постійно вдосконалює свої продукти і послуги, впроваджує нові сервіси та технології. Інтернет-банкінг для корпоративних клієнтів став зручною альтернативою «Клієнт-Банку». ПУМБ відкрив спеціальний контакт-центр і гарячу лінію для обслуговування користувачів «ПУМБ online корпоративний», щоб максимально оперативно і якісно консультувати наших клієнтів» − зазначив Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

Вхід в інтернет-банкінг «ПУМБ online корпоративний» розташований у верхній частині сайту ПУМБ за посиланням «ПУМБ online» або за прямим посиланням https://online.pumb.ua/biz. Підключення та користування сервісом − безкоштовне в рамках всіх тарифних пакетів для розрахунково-касового обслуговування.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок