Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформаційне повідомлення для власників преміальних карток Visa від ПУМБ
09 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти!

З 1 серпня 2013 р. в зв'язку зі зміною системи бронювання на сайті Міжнародних Авіаліній України (МАУ) тимчасово заблоковано надання знижки при купівлі авіаквитків онлайн преміальними картками Visa Gold, Visa Platinum, Visa Black Platinum, Visa Infinite і Visa Business.

Компанія МАУ приносить вибачення за завдані незручністі і робить все можливе для виправлення ситуації. Дата поновлення надання знижки на сайті буде повідомлена пізніше.

На сайті МАУ ви знайдете адреси офісів МАУ, звернувшись за якими можна придбати квиток зі знижкою при оплаті преміальними картками Visa. При цьому розмір сервісного збору залишиться таким же, як й при оплаті онлайн.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь у колл-центр МАУ, який працює 7 днів на тиждень. Телефон +380 44 581 50 50.

З повагою,

Ваш ПУМБ

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок