Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Легкий старт» для вашого нового авто від ПУМБ
08 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує новий автокредит «Легкий старт», який дозволяє придбати автомобіль без зайвої бюрократії і без витрат під час оформлення позики, наприклад, одноразової комісії під час видачі кредиту, а також страхування життя позичальника. При цьому обов'язкове страхування автомобіля за програмою "Повне КАСКО" можна включити в суму кредиту.

Залежно від терміну кредитування і розміру початкового внеску клієнта процентна ставка становить від 15,99% у гривні, що є однією з кращих пропозицій на ринку. Мінімальний початковий внесок − 9% від вартості автомобіля, а термін кредитування − до 7 років. Автокредит «Легкий старт» надається на придбання нового автомобіля іноземного або вітчизняного виробництва.

Отримати рішення банку про видачу автокредиту можна в найкоротший термін та надавши мінімальний пакет документів: паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та будь-який документ, що підтверджує одержання доходу майбутнім позичальником. Банк бере до уваги всі доходи клієнта, а порука − не обов'язкова. Заяву на отримання кредиту можна оформити в будь-якому з відділень банку або автосалоні, який співпрацює з ПУМБ.

В цій кредитній пропозиції відсутні щомісячні та приховані комісії. Позичальники самостійно обирають зручний графік погашення кредиту − стандартний або аннуітетний. ПУМБ надає своїм клієнтам зручний і оперативний спосіб погашення кредиту − сервіс інтернет-банкінгу ПУМБ Оnline, за допомогою якого щомісячні платежі можна провести за допомогою комп'ютеру, планшету або смартфону всього за кілька хвилин у будь-який зручний для клієнта час.

Крім того, з 1 серпня по 31 жовтня кожного клієнта, який оформив кредит на автомобіль за програмою «Легкий старт» і застрахував його за програмами добровільного страхування і "Повне КАСКО", ПУМБ і страхова компанія АСКА надають 50 літрів бензину або дизельного палива в рамках спільної акції «Повний бак палива в подарунок».

Детально c умовами автокредитування можна ознайомитися на сайті банку, за телефоном 0 800 500 490 або у відділеннях ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок