Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформаційне повідомлення для клієнтів ПУМБ
02 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти!

Інформуємо вас про те, що відповідно до Інструкції про порядок відкриття, використання та закриття рахунків в національній та іноземній валютах, затвердженої Постановою Правління НБУ № 492 від 12.11.2003, зі змінами та доповненнями, ПАТ «ПУМБ» впроваджує процедуру зміни обліку рахунків клієнтів, по яким протягом 3-х років поспіль відсутні операції і по яким більш 3-х років не надаються оновлені ідентифікаційні дані в ПАТ «ПУМБ», відповідно з вимогами Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму».

Враховуючи норми діючого законодавства, ПАТ «ПУМБ», починаючи з 2 серпня 2013 р. буде закривати поточні та карткові рахунки клієнтів, за якими відсутній рух грошових коштів протягом більш ніж 3 роки та на яких відсутній залишок коштів. Для рахунків, за якими відсутній рух грошових коштів протягом більш ніж 3-х років та на яких існує залишок грошових коштів, ПАТ «ПУМБ» змінює порядок бухгалтерського обліку зазначених коштів.

Пропонуємо вам до вказаної дати поновити роботу з рахунками, скориставшись послугами банку, інформацію щодо яких ви можете отримати за телефоном 0 800 500 490 або безпосередньо у відділеннях ПАТ «ПУМБ» або відвідати відділення банку з метою актуалізації ідентифікаційних даних.

З метою збереження та повернення коштів клієнтам, по яким був змінений порядок їх обліку, банк забезпечує збереження інформації про старий номер рахунку клієнта та всі операції по рахунку.

У разі виникнення додаткових питань відносно рахунків, щодо яких була використана процедура зміни їх обліку, звертайтесь до відділень ПАТ «ПУМБ».

З повагою,

Ваш ПУМБ
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок