Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Шахтар і ПУМБ − тандем чемпіонів
16 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), що входить до ТОП-10 найбільших банків України, став офіційним спонсором футбольного клубу «Шахтар», восьмикратного чемпіона і володаря суперкубка України, а також кубка УЄФА. Партнери підписали річний договір з терміном дії до 30 червня 2014 року.

ФК «Шахтар» і ПУМБ є лідерами своїх галузей за багатьма показниками. Так, «Шахтар» займає найвище місце в рейтингу УЄФА серед українських футбольних команд, є єдиним футбольним клубом в Україні, який демонструє фінансову рентабельність, дотримується принципів соціальної відповідальності та звітує перед уболівальниками і суспільством у форматі річного звіту. ПУМБ вже 4 роки поспіль входить до списку найбільших банків світу The Banker, є кращим банком країни за версією World Finance і самим електронним банком за версією видання «Інвестгазета». ПУМБ послідовно дотримується кращих практик корпоративного управління і регулярно публікує свої фінансові результати, підтверджуючи стабільність бізнесу і довіру клієнтів.

«У ПУМБ і «Шахтаря» багато спільного. Ми дбаємо про своїх клієнтів так само добре, як «Шахтар» піклується про своїх уболівальників, є відповідальними та відкритими, беремо участь у сталому розвитку українського суспільства. В результаті партнерства ми отримаємо синергію для обох брендів, порадуємо наших клієнтів і вболівальників ФК «Шахтар» цікавими подіями і актуальними фінансовими рішеннями», − зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«Шахтар» − це команда переможців, гра якої не залишає байдужими мільйони людей, закоханих у футбол. Ми раді бачити ПУМБ серед наших партнерів. Це означає, що ще одна компанія з високими стандартами ведення бізнесу поділяє наші цінності і підтримує розвиток футбольної культури в Україні», − коментує Сергій Палкін, генеральний директор ФК «Шахтар».

Футбольний клуб «Шахтар» заснований в 1936 році та є найуспішнішим українським футбольним клубом за останнє десятиліття. Команда з Донецька міцно закріпилася в лідерах країни і жодного разу не покидала Прем'єр-лігу України з моменту її заснування. За свою 77-річну історію ФК «Шахтар» здобув чимало нагород. Серед них − престижний європейський трофей Кубок УЄФА (2009 р.). Досягнення ФК «Шахтар»: чемпіон України (2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013 рр..), володар Кубка України (1995, 1997, 2001, 2002, 2004, 2008, 2011, 2012, 2013 рр..), Суперкубка України (2005, 2008, 2010, 2012, 2013 рр..), Кубка СРСР (1961, 1962, 1980, 1983 рр..), Суперкубка СРСР (1984 р.).

Міжнародною федерацією футбольної історії і статистики (IFFHS) донецький «Шахтар» був визнаний клубом, який досяг найбільшого прогресу в період з 2001 по 2010 рік. У 2012 році ФК «Шахтар» отримав нагороду від European Club Association за реалізацію програми «Сирітству − ні!», яка була визнана «Кращим соціальним проектом».

ФК «Шахтар» проводить домашні матчі на 50-тисячному стадіоні «Донбас Арена», який приймав матчі Євро-2012.

Президент футбольного клубу «Шахтар» − Рінат Ахметов (з жовтня 1996 р.), генеральний директор − Сергій Палкін, головний тренер − Мірча Луческу.

Сайт: www.shakhtar.com, «Шахтар» у соціальних мережах: www.facebook.com/fcshakhtar.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок