Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підвищує надійність роботи корпоративного сайту
12 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розмістив свій корпоративний сайт pumb.ua в «хмарній» інфраструктурі. Це забезпечить більшу надійність, швидкість і безперебійність роботи сайту, а також посилить його захист від можливих зовнішніх втручань.

Перевага «хмарної» інфраструктури в тому, що сайт розміщується не на одному сервері, а відразу на кількох. За рахунок потужних, високо резервованих каналів зв'язку забезпечується підвищена швидкість доступу до сайту. Для відвідувачів ресурсу pumb.ua це підвищує швидкість завантаження сайту і забезпечує його роботу навіть при аварійних ситуаціях. Крім цього, таку ІТ-інфраструктуру можна оперативно масштабувати, додаючи при необхідності додаткові сервери. Це дозволить легко підвищувати продуктивність сайту напередодні акцій або інших подій.

«Хмарні» технології хостингу з'явилися більше 10 років тому. Піонерами використання даної технології для бізнесу були такі інформаційні гіганти, як Google і Amazon, які самостійно розробляли таку інфраструктуру для своїх глобальних завдань. Лише нещодавно послуга хостингу в «хмарної» інфраструктурі стала доступна для багатьох компаній.

Новий корпоративний сайт ПУМБ був запущений в липні 2012 року і прагне враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін, пропонуючи зручний інтерфейс і розділи для всіх користувачів: приватних осіб, малого та середнього бізнесу, корпоративних клієнтів, фінансових організацій, ЗМІ, громадськості та інституційних інвесторів. Новий сайт відрізняється високою функціональністю, інноваційною навігацією і виконаний згідно останнім міжнародним трендам веб-дизайну. Всі розділи сайту доступні 3-ма мовами: українською, російською та англійською.

«З моменту запуску нового сайту ПУМБ рівно рік тому, ми працюємо над підвищенням його корисності і функціональності для зростаючого числа користувачів. Розміщення сайту в «хмарній» структурі забезпечить надійність і доступність нашого основного інформаційного ресурсу для всіх зацікавлених сторін у будь-який час доби і при будь-якому навантаженні. Забезпечення безперебійної роботи та доступності корпоративного сайту є відображенням стратегії сталого розвитку ПУМБ», − повідомляє Юлія Собко, начальник управління корпоративних комунікацій ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок