Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підбиває підсумки соціальної акції до Дня захисту дітей
12 червня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Протягом травня 2013 співробітники Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) по всій Україні взяли активну участь у соціальній акції зі збору подарунків та грошових коштів для вихованців дитячих будинків, інтернатів та будинків малятка. Акція була присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Подарунки і речі в День захисту дітей і протягом тижня після нього були передані в 24 спеціалізовані дитячі установи в Білій Церкві, Вишгороді, Єнакієве, Макіївці, Горлівці, Краматорську, Молочанську, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Луганську, Севастополі, Харкові, Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Павлограді та Львові. Команда ПУМБ придбала шкільні та спортивне приладдя, взуття, білизну, засоби гігієни, меблі, оргтехніку та продукти харчування на суму близько 100 тис. грн. Більш 2470 дітей отримали подарунки та необхідні речі завдяки спільним зусиллям співробітників.

Подібні соціальні ініціативи, націлені на дітей без батьківської опіки, проводяться в ПУМБ на постійній основі. Традиційно акції по збору речей і коштів проходять у банку напередодні Нового року та Різдва, Міжнародного дня захисту дітей.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок