Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ приєднується до акції «Насолоджуйтеся світом привілеїв Visa»
31 травня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) оголошує про дію акції «Насолоджуйтеся світом привілеїв Visa» для клієнтів банку. За умовами акції клієнти, які відкрили пакет «Комфортний» з карткою Visa Gold в ПУМБ до 30 вересня 2013 року, отримують сертифікати для здійснення покупок у партнерів Visa на особливо вигідних умовах.

До знижки 10%, яку мережа ресторанів «Мировая карта» надає всім власникам Visa Gold, сертифікат додасть ще 20% знижки. У мережі магазинів парфумерії «Бомонд», де при оплаті покупок за допомогою Visa Gold діє знижка 15%, за сертифікатом буде додано ще 10% знижки. У ювелірному магазині Zarina учасники акції отримують дисконт 20%, що додається до звичайної знижки, яка складає 5% для власників карток. У магазинах Nike сертифікат надасть 23% до звичайної знижки, яка складає 7% для держателів Visa Gold. Оформити картку Visa Gold і стати учасником акції можна у будь-якому відділенні ПУМБ. Кількість сертифікатів обмежена.

Акція «Насолоджуйтеся світом привілеїв Visa» проводитиметься на всій території України. Термін дії сертифікатів на знижку - до 30 листопада 2013 року. Один сертифікат надає учаснику акції одноразову знижку у партнерів Visa. Офіційні правила акції та адреси партнерів, які прийматимуть сертифікати, знаходяться на інтернет-сайті за посиланням http://www.visa.com.ua/uv/promos/gold.jsp

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок