Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

21 рік довіри клієнтів до ПУМБ
22 травня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Цього року виповнюється 21 рік з початку роботи Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). За ці роки ПУМБ став одним з найбільших банків національного масштабу та лідерів банківського ринку, важливою частиною групи СКМ. Разом з іншими фінансовими активами групи наш банк піклується про добробут сотень тисяч українських родин і формує тренди розвитку галузі банківських послуг.

ПУМБ веде бізнес за міжнародними стандартами і є одним з найбільших платників податків країни, відповідальним і прозорим роботодавцем, який забезпечує робочими місцями близько 4000 фахівців. Банку довіряють управління своїми фінансами 1,5 млн. приватних клієнтів та понад 20 тис. компаній, про що свідчить рекордне зростання роздрібних депозитів і збільшення корпоративного портфеля ПУМБ за 2012 рік.

ПУМБ входить до десятки найбільших банків країни за ключовими фінансовими показниками і є одним з найбільш надійних банків в системі. Якість портфеля і рівень резервування банку залишаються одними з кращих, а співвідношення кредити/депозити на рівні 98,7% є унікальним для галузі.

«Робота всієї команди ПУМБ спрямована на розуміння і задоволення потреб наших клієнтів, бізнесів, приватних осіб та їх родин. Ми постійно прагнемо до підвищення швидкості і якості обслуговування клієнтів, інвестуємо в технології та розвиваємо нові канали і формати надання банківських послуг, щоб виправдати довіру наших клієнтів», – коментує Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ.

У 2013 році ПУМБ підготував річний звіт «Нова якість» за 2012 в онлайн форматі відповідно до кращої міжнародної практики звітності. Звіт підводить підсумки діяльності Банку за минулий рік і розповідає про стратегічні пріоритети розвитку ПУМБ в найближчі роки. Ознайомитися з річним звітом можна на корпоративному сайті банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок