Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про зниження тарифів на грошові перекази Western Union
24 квітня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ повідомляє про зниження тарифів на відправлення переказів в країни СНД і Грузію за міжнародною системою грошових переказів Western Union. Починаючи з 10 квітня 2013 р. в залежності від суми переказу комісія за відправку термінового переказу в країни СНД і Грузію складе від 1,0% до 1,7% (min 3 дол. США). Терміновий переказ буде доставлений одержувачу в будь-яку точку світу за лічені хвилини.

Для клієнтів, які не потребують миттєвої доставки переказу, але хотіли б відправити переказ за більш привабливим тарифом, з'явився новий тариф «12 годин». Виплата такого переказу можлива через 12 годин з моменту відправки. Вартість переказу складе від 0,5% до 1% (min 2 дол. США) залежно від суми переказу. Тариф «12 годин» не поширюється на перекази в Туркменістан.

Послуга грошового переказу доступна в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок