Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виступив партнером проведення 4sqDay 2013 в Києві
16 квітня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) виступив локальним партнером 4sqDay (День Foursquare) − глобального заходу для користувачів геолокаційного сервісу Foursquare, який щороку всесвітньо проводиться 16 квітня.

4sqDay (День Foursquare) у всьому світі відзначають члени цієї соцмережі та самостійно визначають формат його проведення. Українська спільнота активних користувачів вже третій рік поспіль бере участь в глобальному русі. Сервіс особливо популярний у Києві, але за 2012-2013 рр. значно зросло співтовариство Foursquare в Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові, Рівному, Вінниці, Полтаві та інших містах. За даними сервісу fourua.com, в Україні вже понад 100 тис. користувачів Foursquare і понад 170 тис. закладів (кафе, магазинів, історичних місць тощо). При цьому станом на квітень 2012 року кількість українських користувачів складало близько 21 тис.

Сьогодні ПУМБ є єдиним великим банком в Україні, який офіційно представлений в сучасній геолокаційній соціальній мережі Foursquare. Всього в Foursquare вже зареєстровано понад 160 точок присутності ПУМБ. За 2012-2013 роки їх відвідали понад 2000 унікальних відвідувачів, які здійснили понад 9000 «чекінів» (відміток). Сторінка ПУМБ в Foursquare за цей час зібрала 500 фанів, і входить до ТОП-20 найбільш популярних українських брендів на Foursquare.

У день 4sqDay в одному з київських відділень ПУМБ гостей зі спільноти Foursquare, учасників святкового квесту буде очікувати додаткова спеціальна пропозиція. Подробиці можна дізнатися на офіційній сторінці події http://4squa.com/4sqday. Нагадаємо також, що всіх «мерів» відділень ПУМБ в Foursquare чекає постійно діюча спеціальна пропозиція (Special) − фірмова чашка від інтернет-банкінгу «ПУМБ online».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок