Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підтвердив відповідність стандартам безпеки даних про платіжні карти − PCI DSS
05 квітня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) успішно завершив аудит і отримав сертифікат відповідності міжнародному стандарту безпеки даних про платіжні карти PCI DSS*, розробленого міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard. Це означає, що ПУМБ забезпечує вищий ступінь захисту даних про платіжні карти клієнтів.

«Банк регулярно проводить аудит систем забезпечення безпеки операцій з платіжними картками та щорічно підтверджує їх відповідність міжнародним стандартам PCI DSS, оскільки тільки безперервний процес їх вдосконалення дозволяє гарантувати нашим клієнтам максимальну безпеку даних про їх платіжні картки», − зазначила Юлія Шатрова, начальник Процесингового центру ПУМБ.

Аудит передбачав комплексну перевірку забезпечення безпеки обробки та зберігання даних про платіжні картки. Цей стандарт розроблений провідними платіжними системами Visa та Master Card, і однаковий для банків у всьому світі. Незалежним аудитором виступила компанія FortConsult A/S**.

* Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) — стандарт захисту інформації в індустрії платіжних карт, що розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard та поєднує в собі вимоги ряду програм із захисту інформації: шість областей контролю і 12 основних вимог з безпеки. Області контролю: (1) побудова та супровід захищеної мережі; (2) захист даних власників карток, (3) підтримка програми управління вразливостями; (4) реалізація заходів із строгого контролю доступу; та (5) підтримка політики інформаційної безпеки. У 2010 році ПУМБ став першим приватним банком в Україну, що успішно завершив аудит відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS.

** FortConsult A/S (Копенгаген, Данія) спеціалізується на наданні консалтингових послуг в області інформаційної безпеки. Компанія була заснована в Данії в 2002 році міжнародним експертом з питань IT-безпеки Ульфом Мункедалом. FortConsult пропонує бізнес-орієнтовані тести на безпеку, оцінки безпеки і спаринги, а також ряд рішень, пов'язаних з безпекою платіжних карт, з використанням міжнародного стандарту PCI DSS, розробленого VISA, MasterCard та іншими системами міжнародних платіжних карт. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок