Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спостережна Рада ПУМБ призначила Леоніда Скалозуба на посаду заступника голови правління банку
06 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) ухвалила рішення про призначення Леоніда Скалозуба на посаду заступника голови правління з 5 березня 2013 року.

У сферу відповідальності пана Скалозуба будуть входити питання забезпечення безпеки банку.

«Система забезпечення безпеки інформації в ПУМБ відповідає кращій світовій практиці і підтверджена міжнародними платіжними системами. Ми продовжимо інвестувати в посилення цього напрямку і вітаємо в команді Правління Леоніда Скалозуба», − прокоментував призначення Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Біографічна довідка:

Леонід Скалозуб закінчив Одеський державний університет ім. Мечникова і Одеський інститут народного господарства. Пан Скалозуб має науковий ступінь кандидата юридичних наук і звання «Заслужений юрист України», яке присвоєне указом Президента України в 2009 році.

Леонід Скалозуб є генерал-лейтенантом міліції і має 25-річний досвід служби в Міністерстві внутрішніх справ. У 2005-2010 рр. очолював Департамент Державної служби боротьби з економічною злочинністю Міністерства внутрішніх справ України.

До команди ПУМБ Леонід приєднався в травні 2012 року, очоливши департамент безпеки ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок