Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спостережна Рада ПУМБ призначила Ігоря Кожевина на посаду заступника голови правління-фінансового директора банку
04 березня 2013

Спостережна Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) ухвалила рішення про призначення Ігоря Кожевина на посаду заступника голови правління-Фінансового директора з 14 березня 2013 року.

У сферу відповідальності пана Кожевина будуть входити питання вдосконалення системи управління обліку та звітності, планування діяльності банку та підвищення ефективності банку.

«ПУМБ активно формує модель роботи, яка дозволяє банку гнучко і оперативно реагувати на зміни ринку, не втрачаючи темпів зростання бізнесу. Я радий, що команда ПУМБ посилиться завдяки Ігорю Кожевіну, одному з найбільш досвідчених та успішних фахівців з фінансового менеджменту в Україні», − прокоментував призначення Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

«З дня свого заснування ПУМБ дотримується високих міжнародних стандартів фінансової звітності, і я впевнений, що зможу внести свій вклад у подальший розвиток ефективності банку на шляху досягнення їм стратегічних цілей», − сказав Ігор Кожевін.

Біографічна довідка:

Ігор Кожевін закінчив Санкт-Петербурзький державний технічний університет за спеціальністю економіка управління виробництвом та отримав диплом міжнародного Інституту фахівців з фінансового обліку (CIMA, Chartered Institute of Management Accountants).

У Ігоря 18 річний досвід в управлінні фінансами в FMCG компаніях та в роздрібному банку, з яких 13 років на посадах фінансових директорів. Сім років Ігор працював на різних позиціях в The Gillette Company (в Росії і США), після чого був призначений на посаду фінансового директора Gillette Ukraine LLC. У 2006 році Ігор був запрошений на посаду фінансового директора банку АТ «Банк Ренесанс Капітал», працюючи в якому пану Кожевіна вдалося сформувати професійну і талановиту команду фінансових менеджерів, провести антикризову реструктуризацію активів банку і здійснити стратегічне фінансове моделювання споживчого бізнесу банку. Сьогодні «Банк Ренесанс Капітал» займає лідерські позиції на ринку споживчого кредитування України. У 2013 році ділове видання «ІнвестГазета» включило Ігоря Кожевіна до списку «50 найбільш ефективних фіндиректорів України».

Новини банку

arrow