Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

НАБУ і ПУМБ підбили підсумки 2012 року
19 лютого 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) як активний учасник та співзасновник Незалежної Асоціації Банків України (НАБУ) взяв участь у загальних зборах банків-членів Асоціації, яке відбулося 7 лютого. НАБУ ефективно веде діалог з органами державної влади та здійснює захист інтересів учасників. ПУМБ представлений та активно працює в таких комітетах Асоціації: комітет з питань регуляторної політики та нагляду, комітет з питань банківської інфраструктури та платіжних систем, комітет з питань грошово-кредитної політики та валютного регулювання, комітет з питань оподаткування та обліку, комітет із захисту прав кредиторів. У ході загальних зборів, були підведені підсумки роботи Асоціації за минулий рік, представлений план розвитку на 2013 рік.

Члени Ради Асоціації нагородили банки, що були визнані кращими за різними напрямами діяльності. ПУМБ отримав визнання колег в категорії «інноваційність».

Крім того, загальні збори НАБУ подякували Артуру Загородникову, заступнику голови правління ПУМБ як голові Комітету НАБУ з питань регуляторної політики та нагляду за вагомий внесок у розвиток банківської системи України та ефективне відстоювання інтересів банків, та вручили спеціальну нагороду голови Ради НАБУ і подяку від голови Національного Банку України.

«Підсумки 2012 року підтвердили, що НАБУ є конструктивною і ефективною площадкою в діалозі банківського співтовариства з регуляторними органами, в першу чергу з Національним Банком України. Завдяки спільним зусиллям, нам вдалося вирішити ряд важливих питань банківського сектору. Сьогодні, кількість банків членів НАБУ неухильно зростає і я впевнений, що з часом Асоціація стане провідною організацією, що об'єднує передовий досвід усіх банків України», − зазначив Артур Загородников, заступник голови правління ПУМБ та голова комітету НАБУ з питань регуляторної політики та нагляду.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок