Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Обсяг документарних операцій в ПУМБ збільшився майже на 50%
14 лютого 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками 2012 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зберіг провідні позиції на ринку документарних операцій. Банк здійснив документарних операцій на загальну суму 356,7 млн. дол. США, що на 47% більше ніж у 2011 році (243 млн. дол. США). Комісійний дохід банку від операцій збільшився на 25% до 4,8 млн. дол. США.

«У 2012 році, на тлі зниження міжнародних рейтингів країни, українським банкам було досить важко підтримувати кредитні ліміти, відкриті іноземними банками. Незважаючи на це, а також в умовах високої конкуренції, ПУМБ вдавалося пропонувати своїм клієнтам кращі умови та якість обслуговування. Завдяки професіоналізму команди, банк значно зміцнив позиції на ринку документарних операцій, і увійшов до ТОП-3 українських банків за обсягами та темпами зростання комісійного доходу», − зазначив Костянтин Камаралі, начальник управління торгового фінансування та документарних операцій ПУМБ.

Головною перевагою документарних продуктів для клієнтів ПУМБ є більш низька вартість порівняно зі стандартними банківськими кредитами. Крім того, документарні інструменти дозволяють мінімізувати ризики виконання контрактних зобов'язань, умисного невиконання платежу, а також мінімізувати політичні ризики (зміни в законодавстві, міжнародні санкції, ембарго).

Висока репутація та позитивна історія роботи з іноземними банками дають можливість ПУМБ використовувати лінії в міжнародних фінансових інститутах на вигідних для клієнта умовах як для підтвердження акредитивів, випуску гарантій, так і для організації фінансування.

ПУМБ має 20 річний досвід роботи на внутрішньому та міжнародному ринку в сфері документарних операцій та торгового фінансування, і багато років входить до ТОП-5 банків лідерів за обсягами цих операцій в Україні. ПУМБ пропонує клієнтам постекспортне фінансування банків різних країн Західної Європи, Північної та Південної Америки, а також на Близькому Сході (включаючи такі країни, як Індія, Пакистан, Шрі-Ланка, Бангладеш, Алжир, Єгипет, Малайзія і Саудівська Аравія). ПУМБ також допомагає відкривати прямі гарантії на користь контрагентів зазначених країн без їх підтвердження іноземними банками. ПУМБ − один з двох банків в Україні, що мають ліміт фінансування в міжнародному експортно-імпортному агентстві Hermes.

Докладніше дізнатися про документарні операції, що пропонує ПУМБ, можна на сайті або в будь-якому відділенні ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок