Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ на третину збільшив обсяг грошових переказів без відкриття рахунку
08 лютого 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За 2012 клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) здійснили понад 29 тис. операцій грошових переказів за допомогою міжнародних систем грошових переказів Western Union, UNIStream та CONTACT, що на 27% більше ніж у 2011 році. Обсяг грошових коштів, переведених з використанням даних систем переказів, виріс на 28%.

«Основними чинниками, що впливають на позитивну динаміку попиту на послуги грошових переказів, є активний розвиток ринку переказів та зростання довіри клієнтів до «цивілізованих» способів відправки грошових коштів, а також посилення міграційних процесів у світі. Ці послуги сьогодні стають важливою складовою конкурентної позиції банку в обслуговуванні фізичних осіб. Минулого року ПУМБ почав здійснювати грошові перекази через міжнародну систему CONTACT, найближчим часом банк запропонує клієнтам послугу переказів через систему MoneyGram, яка є одним зі світових лідерів в області грошових переказів», − зазначає Стефан Гугліері, виконавчий директор ПУМБ.

Докладніше дізнатися про послугу миттєвого грошового переказу можна за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних і мобільних телефонів), на сайті www.pumb.ua або в будь-якому відділенні ПУМБ.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок